Berenar per trasllat

L’Olivier és la meva parella i properament el meu company de pis. Si, es trasllada a viure a casa. Ell és francès i vivia a País fins que es va separar, va venir a viure a Barcelona i és on ens vam conèixer ara fa gairebé un any.

De fet, viure és un dir perqué l’Olivier és dissenyador de botigues i viatja molt per Europa i pel Mediterrani. Així dons a partir d’ara la seva seu central és a casa meva. Concretament la meva ex habitació de convidats-traster es converteix en el nostre despatx compartit: dues taules, dues cadires, dues prestatgeries i la decoració de cada part al gust de cadascú. Jo he començat el llibre “Feng Shui habitación per habitación”!

Els seus companys del pis on vivia, el Joan i l’Alexandra, ens han ajudat amb el trasllat. Els hem promés un dinar o sopar on els vulguin, però per fer la jornada més agradable he preparat unes galetes cookies.

Així el menú berenar d’avui és:

– Cookies tres xocolates: unes amb trossests de xocolata negra, altres amb xocolata amb llet i altres amb xocolata blanca.

– Café, te verd o rooibos rosa mosqueta

Si les voleu regalar, podeu embolicar unes quantes galetes en una cinta de roba i posar-les dins una caixeta de cartró petitona amb una etiqueta amb el nom, la data o simplement felicitats, gràcies o enhorabona!