Sopar per dos

Ja us vaig dir a l’últim post que l’Olivier s’havia traslladat a casa. Així que vam voler fer una mena d’inauguració de la nova etapa amb un sopar per dos, us sopar per ell i per mi. Podeu pensar que va ser una tonteria perquè normalment ja sopem els dos i potser tindreu raó. Però vam voler escenificar una mica la decisió i ens va fer gràcia fer-ho una mica especial. Així vam preparar un sopar de broquetes.

Moltes vegades hem menjat diferents tipus de broquetes però mai tot un sopar sencer. És un sopar que es menja amb els dits i vam pensar que li anava bé sentar-nos al terra. Vam posar una tauleta molt baixa que tinc al mig de menjador sobre l’alfombra i tot de coixins al voltant, unes espelmes al terra, una filera de llumetes (com les de Nadal, però blanques!), uns plats bonics, unes copes de vi i el nostre sopar …. Una nit especial i a partir d’ara un nou aniversari a celebrar.

El menú de la nit va ser:

– Broquetes de tomàquet i formatge de cabra

– Broquetes de pa i formatge brie

– Broquetes de carbassó i xampinyó

– Broquetes de salmó (marinat en salsa de soja) i ceba

– Broquetes de brownie negre i brownie blanc

La nostra música de fons va ser una estona Morcheeba, una estona Jay-Jay Johanson. Quina seria la teva música per acompanyar aquest sopar per dos? Pensar-ho , fes-ho, comparteix.