Taller d’hamburgueses

Al final de l’estiu acostumem a fer un dinar al jardí dels meus veïns. Aprofitem per acabar de comentar el que hem fet durant les vancances i els plans que tenim per la temporada que comença. I els nens tenen un dia especial tot i haber començat l’escola i tornat als horaris rutinaris. Em refereixo als nens dels meus veïns. El Roger i la Berta viuen a la casa del costat de la meva, al primer pis, és un edifici d’aquells que encara queden a la ciutat on hi ha un gran pati al radere amb arbres fruiters, alguna palmera, moltes plantes i bancs de fusta. Tenen uns bessons de 7 anys, el Pol i la Paula. Al dinar també han vingut el Joan i l’Alex (que ja us vaig presentar) i el Pau i la Mariona (amics del Roger i la Berta) amb els seus fills, la Jordina de 7 anys i el Marc de 10 anys.

És un clàssic dels nostres dinars fer tallers d’alguna cosa. Aquesta vegada vaig proposar una taller d’hamburgueses. Com funciona?  Una taula llarga amb tots els ingredients i cadascú es fa el seu plat. Bé, l’encarregat de fer les hamburgueses és el Roger i en això no hi ha discussió. A tots ens encanta fer les nostres pròpies creacions i els nens disfruten de poder decidir què mengen i com!

Així us presento el taller d’hamburgueses Bel&Idea’m.

– Hamburgueses:  vedella, conill (un nou descobriment!) i d’arròs i fesols (la Mariona és vegetariana).

– Acompanyaments: escalivada, ceba caramelitzada, xampinyonys saltejats, rodanxes tomàquet, rúcula, formatge roquefort, formatge de cabra, formatge emmental i cogombrets.

– Salses: mostassa, allioli i tomàquet.

– Pans: blanc, espelta i sègol.

Tot bén presentat amb la planxa per fer les hamburgueses al moment i cadascú amb el seu entrepà DIY! Cervesa o vi, tu decideixes (pels nens llimonada casolana). Si queda lloc pel postre, gelat.

Ja tens al cap quina seria la teva tria per la teva hamburguesa?