Sopar a Boston

La Mònica i la Carolina són les meves amigues. Fins fa poc les tres erem gairebé inseparables. Ara som inseparables … d’un altra manera.

La Mònica la vaig conèixer a classes de francès fa cinc anys. Ella ja no en vol saber res del francès (de tant en tant practica amb l’Olivier però detesta parlar francès). Treballa en una gran empresa aquí a Barcelona.

Amb la Carolina anàvem juntes a l’escola. Es va quedar a l’atur fa vuit mesos, va passar el primer mes tancada a casa, el segon no va parar de fer ioga i el tercer mes ens va dir que marxava als Estats Units! I ara està a Boston estudiant anglès per aconseguir el Proficiency.

M’ha demanat un menú pels seus amics americans. Els ha promès un sopar català! Una sorpresa perquè la Carolina gairebé no cuina mai …. quants canvis!!!

Després de donar-li voltes, li he proposat el menú següent:

– Torrades amb escalivada i anxoves

– Truita de patata amb pa amb tomàquet

– Pollastre al forn amb cebetes

– Flam de xocolata i taronja

A mi em semblen menjars tradicionals i el més important, que ella pot cuinar!!! Potser que necessiti un tutuorial pel flam … m’hauré de posar a pensar com fer-ho?

Quins són els menjars tradicionals de la teva zona? La Carolina troba a faltar moltes coses i aixó que aquí no donava mai importància al menjar!