Postres de fruites

El bar de la cantonada de casa prepara prepara menús per l’hora de dinar. Té una carta petita però tots els plats estan ben pensats i són equilibrats, hi ha opcions per tots els gustos i té molt en compte els vegetarians i aquells que intenten seguir una dieta saludable en el dia a dia. Sovint té ple de la gent del barri, dependents de les botigues, el petits artesans dels tallers, alguns veïns sense ganes de cuinar, celebracions dels treballadors de les oficines, …

La gent està contenta amb els seus plats però el Jordi, el propietari, troba que als postres els hi falta alguna cosa … no sap que és ben bé perquè ningú s’ha queixat. Així que m`ha demanat que li suggereixi una carta de postres per tot l’any, especialment que inclogui fruita.

Li he preparat uns postres per cada estació.

Tardor

– Amanida de poma, pera, raïm i magrana

– Pastís de pastanaga i nous

Acompanyament salsa de formatge fresc

Hivern

– Amanida de cítrics (mandarina, taronja, kiwi) amb menta

– Pastís de carbassa i llavors

Acompanyament de fruits secs i mel

Primavera

– Amanida de maduixes i plàtan

– Pastís de cireres

Acompanyament de xocolata calenta

Estiu

– Amanida de meló, síndria i préssec

– Pastís de plàtan

Acompanyament de gelat de iogurt

Els acompanyaments són opcionals, els voleu intercanviar o voleu donar les quatre opcions tot l’any? Una idea interessant! Podeu acompanyar amb un café o té i ja teniu un gran esmorzar o  berenar, funciona ho tinc comprovat!

Espero que el Jordi estigui content amb aquestes propostes i els seus clients també ….