Aperitiu especial

Aquestes Festes encara han sigut com sempre, vull dir, l’Olivier ha marxat aquest cop a Canadà amb el seu germà, els seus pares i el seu fill i jo he estat amb la meva família. Aquest any no vam voler canviar les nostres rutines festives tot i haver començat una nova etapa els dos junts.

Les meves festes són a casa dels meus tiets a un poble proper a Barcelona. La meva tieta i les meves cosines preparen tots els menjars i sempre són boníssims. Hi ha gent que no li agrada el Nadal, hi ha gent que no disfruta aquests dies, per mi són un parèntesi on torno a la meva infantesa i em retrobo amb les tradicions que per uns dies són una cosa fantàstica.

En homenatge a la meva família per Nadal, us presento l’aperitiu que hi va haver a casa:

– Torrada amb foie amb encenalls de xocolata negra i sal

– Torrada amb confitura de tomàquet i formatge de cabra

– Llom a la sal amb compota de pera

– Xampinyons farcits de gambes

– Piruletes de parmesà

– Salmó marinat amb salsa de mostassa

– Coca de ceba i espinacs amb pinyons

Només de recordar-ho m’entra la gana! Però això serà fins l’any vinent, les properes festes … Està bé deixar passar un any, hi ha coses que necessiten reposar … I qui sap quines tradicions acordarem l’Olivier i jo pel proper any, tenim molt per fer fins llavors.

Teniu un plat que us porta records o que només el mengeu un cop l’any?