Esmorzar “To go”

No som de llevar-nos molt d’hora, el matí té el seu propi ritme i per nosaltres va de menys a més. Però de vegades quan decidim passar un dia o un cap de setmana fora de la ciutat ens resulta agradable matinar, abans que surti el sol. Quan ho fem sembla que el dia tingui més de 24 hores. Obrir la porta de casa amb un profund silenci a l’edifici, agafar el cotxe quan les llums del carrer encara estan enceses, la majoria de la gent dorm, sortir a la carretera quan encara és fosc, veure com poc a poc el dia es va il.luminant, casi sense voler-ho el sol apareix a l’horitzó i tu arribes al teu destí, és una experiència que ens agrada, canviem les rutines habituals i donem oportunitat a noves perspectives i imatges.

Carretera rabassada

Aquesta vegada el nostre destí va ser la platja, una platja de setembre gairebé deserta a primera hora, tant sols algun esportista corrent, algun jubilat caminant i algú passejant el seu gos, i amb una temperatura fresca que ajuda a despertar del tot els sentits.

Platja set 4

Aquests dies conviden a fer un esmorzar senzill, fàcil de preparar el dia abans i de portar en el trajecte. La nostra elecció per aquest esmorzar “to go” va ser:

 – Cookies de xocolata amb llet

– Batut de meló i prèsec

Cookies i batut

Cookies llet

I això només és el principi del dia. Però a més a més, com d’agradable és llevar-se tard el dia següent després d’un matí com aquest!

Quines petites rutines t’agrada trencar de tant en tant per veure les coses des d’un altre punt de vista?

B&I

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s