Un repte per esmorzar

Fa temps que segueixo alguns blogs de cuina, un d’aquests blogs és el de la Gemma “La cuina de casa”. Justament donant una ullada al blog vaig assabentar-me de la convocatòria blogaire de la Mercè de “Destapant cassoles” (blog que no coneixia). M’agrada el concepte DEL BLOG AL PLAT i com m’agrada la idea i m’agraden força les receptes de la Gemma, he volgut participar en la convocatòria.

Buscava una recepta adient al meu estil: de temporada, senzilla, amb poc sucre i pogués servir per un dia qualsevol. Així va ser com vaig trobar aquestes Galetes de carbassa i avellana (sense sucre). Perfectes.

Carbassera

Perquè la carbassa està en un dels seus millors moments, per una banda, com a producte típic de tardor i, per un altra banda, com a aliment característic de la Castanyada, no en la nostra festa més tradicional però apareix en nombroses receptes d’aquests mesos en tot el món nord-americà.

A més amb avellanes, boníssimes!

Avellanes

I aquí les teniu, una versió més rústica que la de la Gemma i sense xocolata, el meu menú Un repte per esmorzar ha estat:

– Galetes de carbassa i avellanes

(Versió del blog “La cuina de casa”)

– Cafè

Galetes carbassa avellanes i café1

Galetes carbassa i avellanes1

La part rústica ve derivada de que la massa em va quedar massa tova, tot i posar-la a la nevera, em va resultar difícil donar una forma més regular. Però a mi ja m’agrada aquest aspecte “homemade”. La part sense xocolata per fer-les més senzilles i aptes per qualsevol moment. Les he trobat molt bones, ja havia fet abans una versió de galetes de carbassa que no em va acabar de convèncer, aquestes són molt millors, he de perfeccionar la tècnica però queda inclosa dins els menús Bel&Idea’m.

Que us sembla aquest esmorar ? Repte superat?

B&I

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s