Sopar amb el Bruno

No. En Bruno no és cap amic ni cap familiar. En Bruno és el cuiner Bruno Oteiza. Igual que m’encanten els blogs de cuina i els llibres de cuina, m’agrada mirar programes de cuina i al migdia ell és un dels meus favorits, pels tipus de plats que fa, amb productes senzills però un toc diferent i original. Mirant els programes sovint veus bones idees però no sempre les acabes portant a terme. No obstant, hi ha alguns plats que si he fet inspirats en els seus programes. I el menú del sopar d’avui és un exemple.

Carrer Barcelona

El menú del nostre Sopar amb el Bruno és:

– Pizza de pera, gorgonzola i orenga

– Amanida de pèsols i pomelo

– Pastís de melmelada mores

Es tracta d’un sopar senzill però sabrós. La base de pizza la tenia congelada de l’ultima vegada que vaig preparar massa, d’aquesta manera només em va caldre posar-la a la nevera del matí per la nit, el sopar està llest en menys de ½ hora.

Pizza amanida

Els pèsols i el pomelo combinen d’allò més bé, una amanida fresca i de gust intens, que ajuda a variar la combinació en les amanides. La vinagreta queda a la preferència de cadascú, per mi va ser simplement un bon oli d’oliva. El pomelo es pot trobar una mica àcid, llavors canviar-lo per taronja, manté uns gustos i colors semblants.

Amanida pèsols pomelo

La pizza és deliciosa, la pera combina d’allò més bé amb els formatges blaus i la cremositat del gorgonzola es fon a la boca. La pizza del Bruno portava base de salsa de tomàquet i espinacs al damunt. Per a mi així de senzilla és suficient per apreciar sense màscares la pera i el formatge.

Pizza pera gorgonzolla

Per ser sincers, el pastís de mores no ve del Bruno. Ja fa unes setmanes em van regalar confitura de mora feta de manera casolana de mores recent collides a la muntanya. He estat mirant a veure que podia fer. Quan vaig trobar un pastís de melmelada de mores (Notyourstandard) on aquesta queda integrada dins el pastís i no com a farcit, vaig saber que seria un dels plats on utilitzar aquesta melmelada. Això afegeix una mica de temps a la preparació del nostre sopar però com és un pastís petit si el poses al forn mentre sopes el tens gairebé a punt a l’hora de les postres! I les restes són un perfecte esmorzar o berenar!

Melmelada mores

Pastís melmelada mores

M’ha semblat que el pastís lligava amb els altres plats del sopar, un conjunt molt afruitat. Us ho sembla també a vosaltres?

Mireu molts programes de cuina? Quin és el vostre programa de cuina preferit?

B&I

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s