Esmorzar importat

Quan mires blogs de cuina especialment americans, sovint apareix la famosa mantega de cacauets. I no només per posar a les torrades sinó com ingredient en nombroses receptes. I quan ho veus agafen ganes de menjar-ne perquè sempre en parlen bé. Igualment a les sèries i pel·lícules és difícil que no formi part d’allò que mengen i sembla un ingredient bàsic en les seves dietes. Si, no sempre és la més saludable però fins i tot en blogs dels anomenats “healthy” o vegans hi apareix. Tenia ganes de provar-la però no volia un pot industrial, així que vaig fer-la mantega de cacauets casolana.

Cacauets

Mantega de cacauets

La mantega de xarop d’auró és un aliment que trobo deliciós, típic del Canadà com no podia ser d’un altra manera. Aquí no és gens habitual, el xarop si però la mantega no gaire, de fet la majoria de la gent ni ho coneix, a mi sempre me l’han portat de viatges i no n’he trobat a Barcelona. Com que en teníem a la nevera, ens ha semblat que complementava perfectament amb la mantega de cacauet per fer un duo de mantegues per esmorzar.

Mantegues i torrades

Així doncs, us presento el nostre Esmorzar importat d’aquest cap de setmana passat:

– Mantega de cacauets

– Mantega de xarop d’auró

– Torrades

– Batut de llet de civada i farina de garrofa

– Cafè

Esmorzar importat 3

Duo mantegues

El batut ha sigut un extra, últimament estic experimentant amb la farina de garrofa. Fa uns dies vaig fer un pastís de farina de garrofa, aquest cap de setmana ha estat el batut i properament tinc pendent de fer xocolata de farina de garrofa amb mantega de cacauet.

Batut garrofa

El resultat un esmorzar diferent amb el qual pots fer-te la idea que has sortit de viatge sense sortir de casa! Quina ha sigut la vostra última incorporació d’ingredients típics d’altres països? Hi ha molt on triar, oi?

B&I

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s