El temps ja ha canviat i gairebé podem dir adeu a l’hivern. Segurament tindrem fred de nou però ja podem disfurtar de la llum i els colors característics de la primavera. Un d’aquests colors és el verd, el mateix color protagonista de nou capítol de la sèrie Berenar en colors. Potser sembla estrany el verd per un berenar, potser és cert i potser no serà apte per tots el gustos. A casa nostra el verd triomfa. El menú del nostre Berenar verd és:
Batut verd
Galetes de te verd
Galetes de mantega de cacauet
El batut verd és deliciós. Aquesta versió porta espinacs, alvocat, plàtan, poma i llet de civada. L’alvocat li dóna suavitat i més intensitat de color, a més a més afegim totes les seves propietats. No tots els nens mengen la verdura que els tocaria, en batut i amb un lleuger gust de plàtan els pot ser més divertit de menjar, altres només veure el color verd diran un no rotund. N’he sentit de totes les maneres. Pel que fa a les galetes de te verd cal tenir en compte la teïna alhora de menjar-les, és molt menys que la cafeïna però no ho tolera tothom i tampoc els nens petits. Cada vegada és més comú sentir parlar del te verd i els seus beneficis, hi ha especialistes que el consideren un super aliment, així que us proposo que a part de beure’l, el mengeu.
Per compensar el verd, unes galetes de mantega de cacauet, amb un sabor peculiar i al qual estem en general poc acostumats, aquesta versió a més a més és totalment vegana (us ho sembla?). Jo les he trobat boníssimes i passen a formar part dels meus favorits.
Un berenar amb molts ingredients deliciosos i amb moltes propietats. Una bona opció per un menjar ràpid o per emportar. Una versió més dels famosos “Green Smoothie”. Us apunteu a aquesta moda “Green”?
B&I