IDEA’M: CARTA DE POSTRES

Aquesta és una proposta de Carta de postres per un petit bar o restaurant.

Està dissenyat per poder fer postres que combinin diferents aliments propis de cada estació. Cada estació inclou una amanida de fruites, un pastís i un postre de cullera, per abastar diferents gustos. Els acompanyaments serveixen tant per les amanides de fruita com pels pastissos. Un bon pastís de xocolata hauria d’estar present tot l’any.

Tardor

– Amanida de poma, pera, raïm i magrana

– Pastís de pastanaga i nous

– Flam de taronja

Acompanyament salsa de formatge fresc

Hivern

– Amanida de cítrics (mandarina, taronja, kiwi) amb menta

– Pastís de carbassa i llavors

– Mousse de formatge

Acompanyament de fruits secs i mel

Primavera

– Amanida de maduixes i plàtan

– Pastís de cireres

– Crema catalana

Acompanyament de xocolata calenta

Estiu

– Amanida de meló, síndria i préssec

– Pastís de plàtan

– Bavarois de mango

Acompanyament de gelat de iogurt

 

Alternatives: Els pastissos i els acompanyaments es poden proposar com un esmorzar o berenar del dia. Els acompanyaments es poden presentar com opcions per totes les propostes estacionals ja que combinen bé amb totes les amanides de fruites i tots els pastissos.

B&I