Sopem una crema?

Què us sembla una crema per sopar? Què us sembla que formi part dels plats de després de festes? Què us sembla que tingui a veure amb el repte “Del blog al plat” del mes de gener? Doncs tot això ho reuneix el sopar que proposo. Anem per passes.

El repte d’aquest mes “Del Blog al Plat” està basat en el blog del company “Les receptes de St Hilari” i ben bé està ple de moltes receptes amb molt bona pinta i molts gotets. M’han vingut moltes idees al cap al mirar les seves propostes (en tinc algunes de reservades per properes ocasions especials). Però finalment, com que tenia ganes de preparar unes bones cremes o purés per alleugerir tots els últims dinars i volia que tinguéssin un punt diferent he adaptat la seva recepta de “Gotet de tres purés”. He fet una versió DIY on cadascú tria la seva crema, la seva combinació i els seus acompanyaments.

Cremes pots 1

Així el menú del nostre Sopem una crema? és un sopar de cremes, de verdures d’hivern, per prendre calent o tebi, i aquestes són:

– Crema de xampinyons

– Crema de carbassa

– Crema de bròquil

– Pernil, xampinyons, pipes, orenga

Crema xampinyons

Crema carbassa

Crema bròquil

Les meves cremes o purés són verdures 100%, una versió lleugera però bona bona. Pots prendre’un una, dues o totes tres! Per acompanyar les cremes nosaltres vam triar pernil, xampinyons, pipes i orenga però les opcions són gairebé infinites, aquí us en deixo algunes més: daus de pa al parmesà, ceba caramelitzada, daus de butifarra negra, ou dur, panses, carxofa arrebossada, i afegiu tot allò que se us acudeix!

Cremes bol

Us agraden les cremes en aquesta època de l’any? Quina és la vostra crema preferida? Quins acompanyaments són la vostra tria?

B&I

4 pensaments sobre “Sopem una crema?

Deixa un comentari