Berenar vermell

Avui ens toca un nou capítol de la sèrie Berenar en colors. I el color triat per aquest capítol és el color vermell.

Ha estat una casualitat que els aparadors  es vagin tornant d’aquest color en totes les seves tonalitats el mes de febrer (i cada any una mica més) i que aquí el color protagonista sigui el vermell. A la cuina, pot semblar que el vermell és un color més d’estiu, amb els tomàquets, els pebrots i la síndria en el seu millor moment. Però nosaltres ens hem inspirat en el vermell de la magrana, en la magrana i en els clàssics, demostrant així que el vermell és un bon color pels dies freds de l’hivern.

Magrana 2

Aquesta vegada es tracta d’una proposta molt senzilla i sense complicacions, apta per tots els públics, es pot fer en cinc minuts i es disfruta com la més elaborada.

Així doncs, us presento la proposta d’aquest mes de la sèrie Berenars en colors, el menú del Berenar vermell ha estat:

– Suc de magrana i taronja

– Pa amb tomàquet i pernil

Suc pa tomàquet pernil

Pa tomàquet pernil

La taronja i la magrana combinen a la perfecció, pot resultar una mica àcid així que busqueu taronges ben dolces i tingueu aprop el vostre endolçidor preferit, a mi m’agrada tal qual. El pa amb tomàquet i pernil no té res a envejar a qualsevol sofisticació que poguem fer a la cuina, és un dels nostres grans clàssics. Serveix per un esmorzar, un sopar o un berenar com hem fet nosaltres.

suc i cor

De vegades cal tornar als clàssics. I, hi ha res més clàssic que aquest berenar?

B&I

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s